iztougoud
Image default
Aanbiedingen

5 verschillende vape smaken

5 verschillende vape smaken

Ben je al een tijdje aan het vapen, maar merk je dat je de huidige smaak niet echt lekker meer vindt? Dan is het tijd om te variëren in smaken! U kunt dit gemakkelijk doen door nieuwe smaken te kopen en deze te mengen met een e-liquid. Wij belichten vijf smaken die u eens zou kunnen proberen om een nieuwe smaak te vinden!

1. Watermelon sugar high!

Er is een grote kans dat je nog niet veel aandacht hebt besteed aan de verschillende smaken van vaping. De watermeloen smaak is er een die je niet snel zult vergeten. Deze heerlijk zoete smaak neemt je in één trekje mee terug naar het zomerse weer en tropische oorden. Het weer kan je even niets schelen: de smaak is sterk genoeg om die herinneringen te doen herleven. Er zijn minstens tientallen andere fruitsmaken als je geen fan bent van watermeloen.

2. Eucalyptus

Denk je dat een frisse adem belangrijk is? Je zult verbaasd zijn hoeveel mogelijkheden vaping in dit opzicht biedt. Een negatief effect van roken is natuurlijk dat je niet per se aangenaam ruikt: met vaping bereik je juist het tegenovergestelde. Vooral met een eucalyptussmaak, zult u vaak horen dat u zo lekker ruikt. U zult verrast zijn door de smaak die bijna naar karamel smaakt.

3. Popcorn

Ga je graag naar de bioscoop en eet je dan altijd popcorn? Dan is de Vape Flavour Popcorn perfect voor u om een keer te proberen, zodat u deze heerlijke popcorn smaak vaker kunt proeven. Met slechts één trekje van de e-sigaret waant u zich in de bioscoop, wachtend op het begin van de film. Het grote voordeel van vaping met popcornsmaak ten opzichte van gewone popcorn? Deze is niet opgegeten voor de film begint!

4. Piña colada

Is een Piña Colada je favoriete drankje? Dan moet je zeker de vape smaak met deze smaak proberen. Met de Piña Colada waant u zich in een cocktailbar in een warm land aan de kust. Je kunt er even helemaal tussenuit en je echt even ontspannen voordat je weer aan de dagelijkse taken moet beginnen.

5. Donut

Ben je een zoetekauw en kan je er niet genoeg van krijgen? In dat geval zult u genieten van de vele zoete smaken. Een van deze smaken is de donutsmaak. Heb je liever een donut met frambozen of aardbeien of liever een geglazuurde donut? Alles bestaat, dus je hebt zelfs de mogelijkheid om ze allemaal een keer te proberen. Is de combinatie van donut en chocolade dromerig voor jou? Dan kun je ook de donutsmaak combineren met de chocoladesmaak!

Mr. Joy

Wilt u e liquid kopen in deze smaken of in een andere smaak? Kijk dan eens wat er allemaal te koop is op de Mr. Joy site! Hier vindt u een ruime keuze aan verschillende smaken.

 

https://www.mr-joy.be/