iztougoud
Image default
Woning en Tuin

Vernieuw uw parket met een grondige renovatie

Heeft u thuis parket liggen als vloer en denkt u dat deze wel baat heeft bij een grondige renovatie? Dan neemt u het best contact op met de medewerkers van Alken Vloeren. Zij beschikken namelijk over uitstekende en moderne materialen om deze parket renovatie probleemloos uit te voeren. Met ervaren werknemers ter beschikking hoeft u zich geen zorgen te maken. Aangezien een renovatie een taaie klus is, doet u er verstandig aan om dit over te laten aan vakmensen. Wanneer u contact met hen opneemt, kan er meestal vrij snel een afspraak ingepland worden. Zo hoeft u niet lang te wachten om weer te genieten van een mooie, verzorgde parketvloer.

Profiteer van een volledige service

Twijfelt u of een renovatie van uw parket wel echt noodzakelijk is? Laat de specialisten van Alken Vloeren dan langskomen om een analyse te maken van uw parket. Zij zien meestal vrij snel wanneer een vloer een serieuze opknapbeurt kan gebruiken. Misschien overwoog u wel reeds een nieuwe vloer aan te schaffen. Dan zal een renovatiebeurt vaak een aangename verrassing zijn. Hierdoor ziet uw parket er meestal zo goed als nieuw uit en bespaart u heel wat kosten. In sommige gevallen is een eenvoudige schuurbeurt al voldoende om de verloren kwaliteiten van uw vloer te herstellen. 

Dé vloerspecialist voor u

Wanneer blijkt dat een renovatie aan uw parket niet voldoet is om uw vloer te redden, zullen de vakmensen van Alken Vloeren aanraden om een nieuwe vloer aan te schaffen. Daarvoor hoeft u niet verder te zoeken naar een andere vloerspecialist aangezien Alken Vloeren zelf beschikt over een uitgebreid aanbod aan diverse houten vloeren. Bekijk de verschillende mogelijkheden op de website en kies de vloer die u het meeste aanspreekt. Bij het leggen van de vloer is het tevens mogelijk om beroep te doen op de medewerking van Alken Vloeren. Neem telefonisch contact met hen op of vraag online een offerte aan!

https://alkenvloeren.be/