iztougoud
Image default
Rechten

Bemiddeling door advocaat gespecialiseerd in huur in regio Waasland

Heeft u wel eens problemen met uw buren of geschillen met uw werkgever? Dan kunt u terecht bij Inis Advocaten & Bemiddelaars in Sint-Niklaas. Dit advocatenkantoor in het Waasland telt twee erkende bemiddelaars die u bijstaan in een bemiddelingstraject. U kunt ze voor verschillende zaken contacteren. Zo kunt u deze advocaat in het Waasland onder andere contacteren voor een geschil in huur.

Hoe verloopt deze bemiddeling?

Deze advocaat die actief is in het Waasland, voor onder andere geschillen in huur, bouwrecht en verkoop. Beide zijn erkend als bemiddelaar in burgerlijke handelszaken. Ze treden zowel op als bemiddelaar of ze staan u bij tijdens een bemiddeling. Een akkoord dat u met hen bereikt, komt zo goed als overeen met een vonnis. Dit omdat ze erkend zijn. Tijdens zo een bemiddeling gaan beide partijen onder hun begeleiding zelf op zoek naar een oplossing. Op die manier kan een gerechtelijke procedure vermeden worden. Dat brengt natuurlijk heel wat voordelen met zich mee. Het is sneller dan een gerechtelijke procedure, maar ook goedkoper. Dit kantoor, gevestigd in Sint-Niklaas, zet beide partijen samen aan tafel om zo tot een eenvoudige oplossing te komen. Als toch blijkt dat een bemiddeling niet mogelijk is, kan deze firma ook ingezet worden als advocaat om conflicten zo goed mogelijk op te lossen. Zij staan u dan bij tijdens de gerechtelijke procedure.

Reken op deze advocaat

Heeft u een geschil in verband met bouwrecht? Deze advocaat uit het Waasland is gespecialiseerd in bouwrecht en huur en kan optreden als bemiddelaar. Zij kunnen ook als raadsman bijstaand en u op weg helpen. Ook voor andere geschillen of disputen kunnen ze u bijstaan. Wilt u hen contacteren? Dat kan door hun contactformulier in te vullen of even te bellen naar hun kantoor. Zij bekijken samen met u wat mogelijk is en staan u bij tijdens het hele bemiddelingsproces. Moest dit toch niet mogelijk zijn gaan ze verdere gerechtelijke stappen voor u ondernemen.

https://www.inis-advocaten.be/