iztougoud
Image default
Dieren

Waardig afscheid in het crematorium voor dieren

Uw huisdier maakt jarenlang dele uit van uw gezin. Daarom wilt u er ook op een waardige manier afscheid van kunnen nemen. Dat kan in het crematorium voor dieren van D.U.C. in Amsterdam. Hier kunt u uw dierbare hond, kat, knaagdier of vogel laten begraven of cremeren. Dat gebeurt of op serene plaats en groene omgeving, net wat uw huisdier verdient. Dit dierencrematorium heeft als doel het afscheidstraject van uw geliefde viervoeter of tweevoeter op een correcte en betrouwbare manier te laten verlopen. Daarom begeleiden zij u tijdens deze moeilijke periode met een waardige begrafenis of crematie volgens uw wensen.

Crematie van uw hond met verstrooiing of urne

Is uw hond overleden en heeft gekozen voor een crematie? Dan kunt u hiervoor terecht bij D.U.C. crematorium voor dieren in Amsterdam. Het crematorium bevindt zich in een rustig en groen deel van de stad: Kadoelen. Daar heerst respect voor de natuur. Wanneer u hier uw hond laat cremeren heeft u de kans op een waardige manier afscheid te nemen. U heeft bovendien de keuze om uw beste vriend individueel te laten cremeren of met andere huisdieren. U kiest vervolgens voor het verstrooien van de as na de crematie van uw hond of om de as mee naar huis te nemen in een mooie urne van uw keuze. Deze urn wordt vervolgens bij u thuis geleverd.

Crematorium dieren met groene asweide en begraafplaatsen

Het crematorium voor dieren van D.U.C. biest meer opties dan enkel de crematie van uw hond. Ook andere kleine huisdieren kunnen hier worden gecremeerd en vervolgens worden uitgestrooid op de groene weiden van de stolpboerderij. Ook is het mogelijk om te kiezen voor het begraven van uw geliefde huisdier. Dit gebeurt op de begraafweiden. Het crematorium voor dieren haalt indien gewenst uw overleden huisdier op bij de dierenarts of bij u thuis voor het verzorgen van de begrafenis of crematie. Na de crematie of begrafenis bent u bovendien altijd welkom om terug te keren en herinneringen op te halen van uw hond of kat met het hele gezin.