Perfecte kleur tuintegels maken uw tuin af

Vroeger was de keuze in tuintegels niet zo uitgebreid als dat tegenwoordig het geval is. Vooral de combinatie van kleuren en vormen in terrassen en paden, zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Sierbestrating heet dat! De kleur tuintegels bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw tuin. Iedere kleur heeft een ander kenmerk. Zo geven tinten als bruin, rood en geel een warmer gevoel aan de tuin, maar kleuren als beige en crème doen altijd mediterraans aan. MBI biedt een ruim assortiment aan tuintegels. Zo vindt u altijd iets naar wens!  

Het plaatsen van tuintegels geeft de tuin een unieke sfeer

Sfeervolle tuintegels dragen bij aan een betere leefomgeving. Het is belangrijk dat uw tuin er netjes bij ligt, zodat uw huis nog beter uit de verf komt. Bent u op zoek naar tuintegels in diverse soorten en maten? Kom dan naar De Steenmeesters van MBI. Een tuin is niet af zonder mooi bestrating. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor sierbestrating. Sierbestrating is mooi, functioneel en het biedt de mogelijkheid om uw tuin een modern, warm of juist klassiek karakter te geven. Kortom: tuintegels vormen de basis van de uitstraling en een tuin. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl zijn er geschikte tuintegels te vinden!

Tuintegels: betontegels, terrastegels en siertegels

Betontegels, terrastegels en siertegels zijn de materialen die het meest worden toegepast bij het bestraten van tuinen. Naast het materiaal, kunt u zelf de kleur en de vorm van de tegels bepalen. Sierbestrating realiseert de optimale balans tussen groen, woning en tuin. Met de juiste tuintegels creëert u een fraai looppad of terras waar u jarenlang van kunt genieten. Bekijk eens de mogelijkheden van De Steenmeesters van MBI. Zij hebben jarenlange ervaring en dragen graag een steentje bij aan een optimale tuinbeleving, waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. De Steenmeesters van MBI geven u advies op maat en helpen u met het vinden van de juiste tuintegels. Daarnaast bieden zij naast tuintegels en stenen, ook een ruimte keuze aan tuinverlichting.