Niet uw bruiloft is door deze DJ een succes, ieder feest in Brabant wordt een knaller

De DJ van de Nikita Discoshow draait niet alleen op een bruiloft. Ook uw bedrijfsfeest of andere gelegenheid is geen probleem voor dit bedrijf. De Nikita Discoshow weet precies hoe uw bedrijfsfeest een succes wordt. 50 of 200 personen; u bent altijd verzekerd van een feestgevoel. Samen met een zelfontworpen show die is aangepast aan uw feest, geeft de jarenlange ervaring van de crew van Nikita Discoshow uw bedrijfsfeest net dat feestelijke tintje waar alle medewerkers nog lang over zullen napraten! Gaat u Nikita Discoshow inhuren voor een lustrum, het vieren van de behaalde targets, het nieuwe bedrijfspand of gewoonweg omdat het weer tijd is voor een feestje?

Een persoonlijk tintje met een DJ op uw bruiloft in Brabant of een andere provincie

Voor het inhuren van een DJ voor uw bruiloft of feest gaat u naar de Nikita Discoshow. Hier wordt er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat het persoonlijk en oprecht aanvoelt. Als u de Nikita Discoshow op uw bruiloft inhuurt, staan uw persoonlijke wensen centraal. Zowel op muzikaal vlak als op de invulling van de gehele avond. Zijn er overdag tijdens de dienst foto’s gemaakt? Die worden mooi weergegeven op het dubbele scherm. Zo zien uw avondgasten ook wat er overdag allemaal is gebeurd. Ook videoclips, korte filmpjes en andere foto’s worden hierop weergegeven. De Visual Artist van Nikita Discoshow zorgt dat alles perfect in elkaar past, terwijl de DJ die u wilt huren voor uw bruiloft in Brabant precies weet hoe de muziek naadloos wordt afgestemd op het publiek.

Welk DJ pakket kiest u voor op uw bruiloft of feest in Brabant?

Bij de keuze voor de DJ van Nikita Discoshow op uw bruiloft in Brabant heeft u een hoop keuze uit diverse pakketten. Zoals ieder feest anders is, geldt dit ook voor het aanbod van dit bedrijf. Gelukkig heeft u bij Nikita Discoshow altijd een pakket dat bij uw feest past. Daarnaast wordt aan de hand van het gekozen pakket de show altijd nog gepersonaliseerd op uw feest. U zult dus nooit precies dezelfde show als een ander hebben! U kiest bijvoorbeeld voor ‘Compact’, een compacte show die in iedere ruimte past met mooie video-animaties en lichtshow. ‘Party’, ook voorzien van animaties en lichtshow, met daarbij een dubbel scherm voor muziekclips. Bij ‘Experience’ komt video nog beter tot zijn recht dankzij twee grote projectieschermen. ‘Extreme’ is het pakket voor de enthousiastelingen die een groot feest geven. Met meerdere camera’s in de zaal worden de gasten vastgelegd en weergegeven op meerdere dubbele schermen in de zaal. Live entertainment zorgt voor een extra hoog feestgehalte. Voor welk pakket gaat u?