Natuurcamping op de Veluwe op de manier dat u dat wilt

Wil jij de volgende vakantie echt eens de ultieme vrijheid ervaren? Kies dan voor gezellig kamperen bij Camping het Vossenhol. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Het is te begrijpen dat niet iedereen in een tentje wil kamperen op de eerste de beste camping. Wil jij genieten van de natuur, maar dan wel met luxe? Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Heeft u al eens gehoord van een natuurcamping op de Veluwe? Bij Camping het Vossenhol kampeert u precies op de manier dat u dat wilt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.