Liebherr SBSes 7353 is de top wanneer u geen geïntegreerde wijnklimaatkast wilt hebben

Liebherr SBSes 7353 Premium

De Liebherr SBSes 7353 Premium is niet zomaar een Liebherr side by side, het is de meest populaire side by side in het Liebherr assortiment. Boven dit model kun je nog de SBSes 7165 bestellen, maar het grote verschil is dat deze een wijnklimaatkast heeft. Het nadeel hiervan is dat je veel koel- en vriesruimte in levert. Zeker als je belang hecht aan BioFresh, dan is het begrijpelijk dat veel mensen kiezen voor de SBSes 7353. Deze side by side is volledig uitgevoerd in edelstaal en heeft een netto inhoud van 663 liter. Dit wordt verdeeld over een koelgedeelte van 546 liter. Hiervan is 155 liter BioFresh, waardoor diverse producten langer bewaard kunnen worden met behoud van vitamines. Het vriesgedeelte is gelijk aan dat van de SBSes 7165. 

Icemaker 
Gebruik maken van de icemaker is natuurlijk mogelijk. Hierbij moet je niet alleen rekening houden met de afstand van de slang tot aan het waterpunt. Ook de druk op het water is van groot belang. Een en ander wordt ook nog bepaald het wel of niet gebruiken van een waterfilter. Zonder waterfilter moet de druk liggen tussen de 1,5 en 6 bar. Echter wanneer u een waterfilter heeft geïnstalleerd, dan moet de druk tussen de 2,8 en 6,2 bar liggen.

Showroom 
Wilt u de side by side in het echt zien, dan bent u van harte welkom in de showroom the Uithoorn. Daar staat deze topper van een side by side voor u opgesteld. U krijgt een goede indruk over de grote van de side by side, maar ook van de opslagcapaciteit. De side by side bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde koel- en vrieskasten. Normaal gesproken krijg je condensvorming tussen de kasten welke kan leiden tot schimmel. Om dit te voorkomen heeft Liebherr een verwarmingselement geplaatst in de rechterwand van het linker koeldeel. Zonder dat het koeldeel harder moet werken om de juiste temperatuur te behouden. De SBSes 7353 heeft een NoFrost systeem wat voor u een grootvoordeel heeft. De vochtige lucht wordt uit het systeem geleid en vervangen voor koude droge vrieslucht. Hierdoor vriezen producten niet aan elkaar en is er geen rijpvorming op de verschillende producten. Rijpvorming of zelf ijs aan de binnenzijde van uw side by side doen het energieverbruik stijgen. Als u ijsvorming zou krijgen (wat niet zo is), dan moet u de kast ontdooien. Het NoFrost systeem zorgt ervoor dat dit niet nodig is. Hierdoor kunt u ook in het vriesdeel goed zien wat er in de vriesladen is geplaatst.