Leer je collega’s beter kennen bij de escape room in Amsterdam

Zoek je een originele teambuildingactiviteit voor jou en je collega’s? Leer elkaar beter kennen bij de escape room in Amsterdam. Hier onderwerp je heel het team aan verschillende raadsels. Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Organiseer een uniek dagje uit met een escape room en iPad-spel

Ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit in het hartje van Amsterdam? De Escape Factory is wat je zoekt. Escape Factory biedt groepsarrangementen aan voor groepen tot 180 personen. Je kan naast de Escape Room Experience ook gebruik maken van vergaderzalen en een lounge. Daarnaast kies je uit verschillende lunch- en dinerbuffetten om de dag goed af te sluiten. Na de escape room is het ook mogelijk om Amsterdam te verkennen via een privérondvaart op de grachten of een iPad-spel. Indien gewenst wordt er gezorgd voor een avondactiviteit, zoals een pub quiz. Beleef een spannende dag bij Escape Factory.

Ga terug naar de Amerikaanse drooglegging met een escape room in Amsterdam

Altijd al willen weten hoe het is om in de gevangenis te zitten? Of wil je een van jouw vrienden hieruit bevrijden? Dan is de escape room in Amsterdam zeker wat voor jou. Het spel speelt zich af tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20. Via verschillende voorwerpen en puzzels proberen jullie de gevangenis te infiltreren en vervolgens weer te ontsnappen. Je krijgt voor dit spel een uur de tijd. Je boekt deze kamer van Escape Factory eenvoudig online. Bij je reservering is het mogelijk om meerdere kamers te boeken, zodat je ze allemaal eens kunt uitproberen. Na of voor het spel is het mogelijk om te genieten van een drankje.