Kunstgras kopen voor verschillende toepassingen

Wilt u kunstgras kopen voor uw dakterras? Of wilt u het in uw achtertuin laten aanleggen? In beide gevallen gaat u naar Kunstgrasgigant. Let er bij het kopen van kunstgras op hoe het product aanvoelt. Een aantal soorten kunstgras is heel ruw en kort, deze is bestemd voor veelvuldig en actief gebruik. Er is ook kunstgras wat zacht en comfortabel is. Deze grasmat is perfect voor in uw tuin en om met blote voeten op te lopen. Als laatste is het verstandig om bij het kopen van kunstgras in de gaten te houden of het waterdoorlatend is. Dit zorgt er namelijk voor dat het na bijvoorbeeld een regenbui, snel weer droogt.

Waarom moet u kunstgras kopen voor uw tuin?

U heeft momenteel een tuin met gras. Echter, u overweegt om kunstgras te kopen omdat u vindt dat uw huidige tuin veel onderhoud vergt. Denk hierbij aan het maaien van het gras. Bij Kunstgrasgigant heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kunstgras. Zo koopt u kunstgras voor uw kinderen om op te spelen, maar ook voor de sier. Het kunstgras blijft namelijk voor lange tijd groen. Op die manier heeft u het hele jaar een mooie groene tuin én bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Kom langs bij een van de locaties bij u in de omgeving voor betrouwbaar advies.

Welk kunstgras moet u kopen?

Als u kunstgras gaat kopen bij een specialist moet u goed nadenken over de soort, hoogte en kleur. Zo vindt u gras voor tuin, balkon en dakterras bij Kunstgrasgigant. Bij een van de locaties van Kunstgrasgigant helpen we u hier graag bij. Allereerst kijken we waar u het gras voor wilt gebruiken. Wordt er actief op gespeeld, dan is sportgras de beste keus. Dit kunstgras koopt voor bijvoorbeeld voor sportveldjes, schoolpleinen of speeltuinen. Is het gras voor in uw achtertuin of balkon, dan zijn er andere eisen waar u op moet letten. Maakt het gras levensecht met bruine sprietjes en verschillende hoogtes in de mat. Op die manier is het bijna niet van echt te onderscheiden!