Een douchedeur van 8 mm dik helder veiligheidsglas, op maat gemaakt

Met de op maat gemaakte douchedeur van 8mm dik veiligheidsglas kunt u veilig douchen. Door de dikte van het glas gaat de deur niet snel kapot. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

 

Compleet geleverde douchedeur op maat

Heeft u ook een hekel aan douchegordijnen die steeds aan u vastplakken als u aan het douchen bent? Of is uw douchedeur nodig aan vervanging toe? Dan kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wij leveren verschillende soorten douchedeuren bij De Voordelige Groep. Wanneer u de douchedeur op maat bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuzen uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.

Alternatieve opties voor de douchedeur op maat

U heeft de keuze uit verschillende alternatieven wanneer u een douchedeur op maat wilt laten plaatsen. Zo voldoet de douchedeur geheel aan uw wensen. Heeft u afwijkende afmetingen, groter dan 900×2000 mm? Dan dient u over te stappen naar de alternatieve opties op aanvraag. U kunt kiezen voor een ander type scharnieren of knop. Kijk hiervoor in het brede assortiment op de website van De Voordelige Groep. Misschien wilt u een extra scharnier voor de douchedeur op maat? Of een vingergat in plaats van een knop. Het is allemaal mogelijk bij de specialist op het gebied van douchedeuren op maat. Vindt u normaal helder glas een beetje saai voor uw badkamer? Dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gekleurd glas te nemen voor uw douchedeur of extra helder glas.