Dit staat u te wachten wanneer u een reis maakt langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

De Tuinroute in Zuid-Afrika is een prachtige route die bij veel mensen op hun bucketlist staat. Om welke reden wilt u het gebied bezoeken? Is dit omdat u de prachtige kustlijn van het Afrikaanse land wilt ontdekken? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

Ervaar de veelzijdigheid van Afrika tijdens een rondreis door Namibië

Staat Afrika bovenaan uw lijstje op het gebied van reisbestemmingen? Ga dan op reis met Oryx Travel en krijg het ware Afrika te zien. Boek bijvoorbeeld een rondreis door Namibië. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Of u nu reis naar Namibië maakt of dat de Tuinroute in Zuid-Afrika op de planning staat, u wilt in beide gevallen het maximale uit uw reis halen. Dat is logisch. Als u maar geniet. Een prachtige manier om bijvoorbeeld Zuid-Afrika te ontdekken, is een roadtrip langs de welbekende Tuinroute. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.