Boek een van de groepsreizen voor jongeren en beleef de tijd van je leven!

Het is weer zover: de hoogste tijd om je volgende vakantie te boeken! Welk gebied heeft dit jaar jouw voorkeur? Een vakantie naar een warm land, zoals Spanje of Italië, is natuurlijk voordelig voor het opdoen van een goudbruin kleurtje op je huidje. Maar van oogverblindende stukjes natuur adoreren in een land met een iets lagere temperatuur zul je ook geen spijt krijgen. En wanneer je op vakantie gaat, ga je heerlijk, rustig alleen de wijde wereld verkennen of reis je het liefst gezellig met een groep vrienden? De reismogelijkheden zijn eindeloos en mogelijkheden leiden tot keuzestress. Dat is heel logisch. Gelukkig is daar de reisorganisatie Summer Bush die de perfecte reis tot in de puntjes voor je organiseert.

Betaalbare, veilige én kwalitatieve groepsreizen

Summer Bash is dé organisatie waar je terecht kunt voor de tofste groepsreizen voor jongeren. Dit is een vergund reisbureau, welke is gevestigd in Zwijndrecht, Antwerpen. Wil je de gezelligheid en saamhorigheid ervaren van het reizen met een groep van like-minded people? Voor het boeken van kwalitatieve, betaalbare en veilige groepsreizen voor jongeren ben je bij Summer Bash aan het juiste (vakantie)adres! Voor, tijdens en ook na de reis garanderen zij een uitstekende service. Hun doel: elke reis moet voor iedere reiziger dé belevenis zijn waar hij of zij jaren later nog steeds met plezier aan terugdenkt. Het is ook niet voor niets dat de reizen van Summer Bash op Facebook door jongeren en ouders bekroond worden met vijf gouden sterren. Mission accomplished!

Boek een georganiseerde naar jouw droombestemming!

De reisorganisatie organiseert groepsreizen voor jongeren vanaf 15 jaar en werkt met drie verschillende doelgroepen: YoungPLUS (15-17) – Youth (16+) – X-Cape (18/21+). Iedere leeftijdscategorie beschikt tijdens de vakantie over een bepaalde mate van vrijheid en begeleiding. Bovendien wordt elke reis begeleid door een professioneel monitorenteam, dat dag en nacht hun beste beentje voor zet om de kernbegrippen als ‘veiligheid’ en ‘belevenis’ te garanderen. Of je nu wilt backpacken in de bergen, heerlijk wilt bruinbakken op een Hongaarse badplaats of kunst wilt snuiven in een grote wereldstad: Summer Bash organiseert jouw ideale vakantie. Ontdek direct het uitgebreide aanbod aan groepsreizen voor jongeren. Bon voyage!

 

https://www.summerbash.be/