Bekijk het vergaderarrangement bij het restaurant in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar verschillende vergadermogelijkheden in een restaurant in Bergen op Zoom? Wilt u op een bijzondere plek vergaderen? De vergaderarrangementen bieden u de mogelijkheid om een of meerdere dagdelen te vergaderen of trainingen te geven. Bij restaurant La Pucelle wordt uw presentatie of vergadering tot in de puntjes verzorgd. U geeft uw wensen door en het restaurant zorgt voor een offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. U kiest uit een 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement. U maakt altijd gebruik van de wifi en tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie en thee pakken. Ook water, zoetigheden en fruit op tafel behoren tot het arrangement.

Combineer een High Tea in het restaurant in Bergen op Zoom met een bezoek aan het stadspaleis

Voor een prachtige locatie om te genieten van een High Tea of High Wine gaat u naar het restaurant in Bergen op Zoom. Hier kunt u daarnaast ook heerlijk lunchen of dineren in combinatie met een bezoek aan het prachtige stadspaleis. Bekijk verschillende exposities en ontdek de schoonheid van het gebouw terwijl u geniet van de Markiezinnen High Tea. U wordt ontvangen met een lekker glas bubbels. Vervolgens komen er overheerlijke hapjes en een theedoos met 10 soorten thee op tafel. Bij een High Wine krijgt u vooraf een heerlijke gekoelde fles Cava of een van de huiswijnen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u van de High Tea en de High Wine genieten bij het restaurant in Bergen op Zoom. Reserveer direct bij restaurant La Pucelle!

De meest overheerlijke gerechten bij een restaurant in Bergen op Zoom

U proeft het direct als gerechten met verse producten zijn bereid. Ga daarom langs bij La Pucelle, een restaurant in Bergen op Zoom. Hier wordt met historische kruiden uit de Beeldentuin gewerkt. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Wilt u lekker eten? Dan bent u voor zowel lunch als diner bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.